EIGENDOMMEN TE KOOP

achtergevel.jpg

HEIST-OP-DEN-BERG
BERGEBEEKSTRAAT 5A

524.000 euro
 

Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen in agrarisch gebied te Zonderschot (Heist-op-den-Berg). In deze rustige doodlopende straat kan u genieten van natuur met uitzicht op de prachtige velden achteraan.

IMG_9954.heic

HEIST-OP-DEN-BERG
KLEINE BRAAMSTRAAT 4B

IN OPTIE

Gelegen tussen te velden in Heist-op-den-Berg treft u deze rustig gelegen bouwgrond voor open bebouwing. Er werd reeds een bouwvergunning afgeleverd. 

1 gevel.jpg

MECHELEN
LEOPOLDSTRAAT 58

VERKOCHT

Deze te renoveren herenwoning is gelegen op wandelafstand van het centrum. Met 230 m2 bewoonbare oppervlakte én stadstuin is deze woning zeker een bezoek waard. 

 

voorgevel 2.JPG

KESSEL
KESSEL-DORP 97C/001

VERKOCHT
 

Recent gelijkvloers appartement met twee slaapkamers in het dorp te Kessel. Rustige locatie achteraan op het perceel. Garage en berging aanwezig.

IMG_0034.HEIC

LIER
MAGAZIJN

VERKOCHT
 

Nabij het centrum van Lier (regio Lispersteenweg) vindt u dit magazijn van 348 m2 met hoge, elektrische poort. Water, elektriciteit en verwarming/airco zijn voorzien. 

IMG_0040.HEIC

LIER
MAGAZIJN

VERKOCHT
 

Nabij het centrum van Lier (regio Lispersteenweg) vindt u dit magazijn met dubbele garagebox. Water, elektriciteit en verwarming/airco zijn voorzien. 

voorgevel.JPG

EMBLEM (RANST)
DORPSTRAAT 44

IN OPTIE

Deze knusse woning is gelegen binnen de dorpskern van Emblem. De woning beschikt over een terras en 3 slaapkamers. Mits renovatiewerken wordt deze woning een gezellige thuis!

 

gevel.jpg

LIER
MAASFORTBAAN 165

VERKOCHT
 

Deze te renoveren woning is gelegen net buiten de Stadsvesten van Lier maar binnen de ring op een boogscheut van het centrum. Mits grondige renovatie wordt deze woning een gezellige thuis! 

 

QMC-20211213-1_EXT-3.JPG

DUFFEL
OUDE LIERSEBAAN 406

VERKOCHT
 

Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen op de grens met Lier waar voorzieningen binnen handbereik zijn. De afgelopen jaren werd de woning gerenoveerd met hoogwaardige materialen zodat deze aan de toekomstige energienormen voldoet. 

 

gevel met strepen_edited.jpg

LIER
KLUIZENSTRAAT 24

VERKOCHT
 

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in het centrum van Lier vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. 

DSC_0581.jpg

RUMST (TER HAGEN)
NIEUWSTRAAT 109

VERKOCHT
 

Deze bescheiden, gezellige woning is centraal gelegen nabij het centrum van Ter Hagen. Op het gelijkvloers vindt u een leefruimte met zithoek. De hoge plafonds op de benedenverdieping zorgen voor een ruimtegevoel.

 

1.JPG

LAAKDAL
AAMBEELDSTRAAT 2

VERKOCHT

 

Deze recente halfopen bebouwing is uitstekende gelegen op slechts 3 km van de E313. De woning bevindt zich in een doodlopende straat op wandelafstand van het centrum van Groot-Vorst en verschillende handelaars, alsook de basisschool en openbaar vervoer.

 

1.jpg

NIJLEN
KATERSTRAAT 20

VERKOCHT

 

Deze centraal gelegen woning ligt op een zijstraat van een invalsweg te Nijlen vlakbij scholen, openbaar vervoer en winkels. 

 

Bij binnenkomst bevindt u zich in de inkomhal met doorgang naar de keuken en ruime leefruimte...

foto bouwgrond.jpeg

NIJLEN
KATERSTRAAT 16

VERKOCHT

Centraal gelegen bouwgrond nabij het centrum van Nijlen. 

Positieve aspecten 

Zuidgericht, op een centrale locatie vlakbij winkels, openbaar vervoer en de oprit van de autostrade.

_MG_8390-HDR.jpg

GROBBENDONK (BOUWEL)
PALLIETERDREEF 8

IN OPTIE
 

Op zoek naar een vrijstaande woning met karakter? Dan is dit misschien uw perfecte match! Het huis werd gebouwd in 1998 waarna er de laatste jaren enkele renovatiewerken werden uitgevoerd. Bij binnenkomst in de grote, open leefruimte...​