EIGENDOMMEN TE KOOP

voorgevel 2.JPG

KESSEL
KESSEL-DORP 97C/001

IN OPTIE
 

Recent gelijkvloers appartement met twee slaapkamers in het dorp te Kessel. Rustige locatie achteraan op het perceel. Garage en berging aanwezig.

IMG_0040.HEIC
Soonsvastgoed_Sticker-09.png

LIER
MAGAZIJN

IN OPTIE
 

Nabij het centrum van Lier (regio Lispersteenweg) vindt u dit magazijn met dubbele garagebox. Water, elektriciteit en verwarming/airco zijn voorzien. 

IMG_0034.HEIC
Soonsvastgoed_Sticker-09.png

LIER
MAGAZIJN

IN OPTIE
 

Nabij het centrum van Lier (regio Lispersteenweg) vindt u dit magazijn van 348 m2 met hoge, elektrische poort. Water, elektriciteit en verwarming/airco zijn voorzien. 

IMG_9954.heic
Soonsvastgoed_Sticker-09.png

HEIST-OP-DEN-BERG
KLEINE BRAAMSTRAAT 4B

249.000 euro

Gelegen tussen te velden in Heist-op-den-Berg treft u deze rustig gelegen bouwgrond voor open bebouwing. Er werd reeds een bouwvergunning afgeleverd. 

1 gevel.jpg

MECHELEN
LEOPOLDSTRAAT 58

429.000 euro

Deze te renoveren herenwoning is gelegen op wandelafstand van het centrum. Met 230 m2 bewoonbare oppervlakte én stadstuin is deze woning zeker een bezoek waard. Wenst u al graag meer info? Stuur een mail naar lore@soonsvastgoed.be

 

1.jpg

NIJLEN
KATERSTRAAT 20

VERKOCHT

 

Deze centraal gelegen woning ligt op een zijstraat van een invalsweg te Nijlen vlakbij scholen, openbaar vervoer en winkels. 

 

Bij binnenkomst bevindt u zich in de inkomhal met doorgang naar de keuken en ruime leefruimte...

foto bouwgrond.jpeg

NIJLEN
KATERSTRAAT 16

VERKOCHT

Centraal gelegen bouwgrond nabij het centrum van Nijlen. 

Positieve aspecten 

Zuidgericht, op een centrale locatie vlakbij winkels, openbaar vervoer en de oprit van de autostrade.

gevel.jpg

LIER
MAASFORTBAAN 165

VERKOCHT
 

Deze te renoveren woning is gelegen net buiten de Stadsvesten van Lier maar binnen de ring op een boogscheut van het centrum. Mits grondige renovatie wordt deze woning een gezellige thuis! 

 

QMC-20211213-1_EXT-3.JPG

DUFFEL
OUDE LIERSEBAAN 406

VERKOCHT
 

Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen op de grens met Lier waar voorzieningen binnen handbereik zijn. De afgelopen jaren werd de woning gerenoveerd met hoogwaardige materialen zodat deze aan de toekomstige energienormen voldoet. 

 

gevel met strepen_edited.jpg

LIER
KLUIZENSTRAAT 24

VERKOCHT
 

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in het centrum van Lier vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. 

DSC_0581.jpg

RUMST (TER HAGEN)
NIEUWSTRAAT 109

VERKOCHT
 

Deze bescheiden, gezellige woning is centraal gelegen nabij het centrum van Ter Hagen. Op het gelijkvloers vindt u een leefruimte met zithoek. De hoge plafonds op de benedenverdieping zorgen voor een ruimtegevoel.

 

1.JPG

LAAKDAL
AAMBEELDSTRAAT 2

VERKOCHT

 

Deze recente halfopen bebouwing is uitstekende gelegen op slechts 3 km van de E313. De woning bevindt zich in een doodlopende straat op wandelafstand van het centrum van Groot-Vorst en verschillende handelaars, alsook de basisschool en openbaar vervoer.