top of page

VASTGOEDMAKELAAR IN LIER  | LINT | KONTICH

Je huis verkopen zonder zorgen aan de beste prijs!

7 JAAR ERVARING

PERSOONLIJKE SERVICE

GEEN VERKOOP
GEEN KOSTEN

Vastgoedmakelaar uit Lint (regio Lier) verkoopt een huis

"Een huis verkopen heeft vaak een emotionele kant. Lore vangt dit perfect op door haar rustige en professionele aanpak. Een vakmadam. ik ben niet meteen van plan om nog eens een huis te verkopen maar moest het ooit nodig zijn ik bel haar meteen weer. Ik kan haar aan iedereen aanraden!"

VERKOPER OUDE LIERSEBAAN, LIER

Samen gaan we voor de beste prijs

In de huidige huidige markt is het niet altijd moeilijk om uw woning te verkopen. De beste prijs krijgen, de juiste marketingstrategie en publiciteit is vaak een ander verhaal. Met onze persoonlijke service en plan op maat van uw pand weten we telkens een hoge prijs te behalen voor onze klanten. 

Vastgoedfotografie in keuken door een vastgoedmakelaar uit Kontich
Vastgoedkantoor uit Lint. Vraag hier uw gratis schatting van je woning aan.

Ons vastgoedkantoor

Liersesteenweg 39, Lint

Ons kantoor vindt u terug in het centrum van Lint. We delen een kantoor met Ben Martens Architecten waarmee we nauw samenwerken. Parkeren kan u achteraan het gebouw. Op afspraak bent u steeds welkom om uw woonwensen te bespreken.  

Lore Soons - Soons Vastgoed - Woning verkopen in Lier

Lore Soons - Vastgoedmakelaar

BIV 511.600

Soons Vastgoed wordt geleid door Lore die reeds 7 jaar in het vak zit. Na een stage en werkervaring bij andere kantoren haalde ze haar BIV nummer. Ze wilde het anders aanpakken; persoonlijker, servicegericht en op maat van de klant. Niet enkel praten maar doen. Lore behandelt maximaal 7 dossiers tegelijk zodat ze service kan waarborgen en een snelle opvolging kan garanderen. Samen met de klant gaat ze als gedreven makelaar voor een snelle verkoop aan de maximale prijs.

woonkamer
Who Are We

Vraag uw gratis schatting aan.

📞 Bel ons op +32 484 / 67 83 35

📩 Mail naar lore@soonsvastgoed.be

Soons Vastgoed - Immokantoor Vastgoedmakelaar Huis verkopen in Lier, Lint en Kontich
bottom of page