GRATIS SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Wenst u uw woning te verkopen? Het bepalen van de waarde van uw eigendom is een belangrijke stap. Vraag via dit formulier gratis en vrijblijvend een schatting aan. Lore komt graag bij u langs voor de woning te bekijken, op te meten en nodige documenten in te kijken. Op basis van een analytische schatting, ervaring en marktsituatie krijgt u van ons een realistisch schattingsverslag.


WAT MAG U VERWACHTEN WANNEER U UW GEGEVENS HEBT ACHTERGELATEN? 

Lore neemt contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor een gratis schatting wanneer dit voor u uitkomt. Bij voorkeur is er voldoende daglicht zodat we de woning optimaal kunnen bekijken. 

Ter plaatse wordt de woning grondig bekeken en opgemeten. Eventuele plannen of documenten die relevant kunnen zijn mag u reeds klaarleggen. 

Op kantoor wordt de verzamelde informatie grondig bekeken en geanalyseerd. Via onze schattingstool wordt de gratis schatting finaal uitgewerkt

We maken graag een nieuwe afspraak om het schattingsverslag te bespreken. U krijgt een adviesprijs waarmee u aan de slag kan. 

We stellen ons kantoor en werking vrijblijvend aan u voor. U beslist of we u mogen begeleiden in het verkoopproces. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

 

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Ik wens